2010. június 23., szerda

Kolbászos sajtos kifli


Nem szoktam keleszteni sütés előtt ezt a tésztát.forró sütőbe teszem és sülés közben szépen feljön.
tészta:
70 dkg liszt 2 tojássárga.1 nagy tejföl.1 dl étolaj.0,5 evő kanál só .pici cukor.5dkg élesztő
6 részre osztottam .kisodortam 8 cikket vágtam belőlük.Mindegyikre tettem kolbászt és sajtot.feltekertem.meg kentem felvert tojással.Szép pirosra sütöttem.
A kenyér sütőben szoktam dagasztani,nekem még kért egy nagyon pici tejet,de ez a liszttől is függ.

2 megjegyzés:

Kati írta...

Nem kell bele élesztő? :-o Nagyon gusztusosak. Holnap kipróbálom, talán kolbász nélkül - férjem bánatára valószínűleg. :-D

egy pici írta...

De igen köszi ,hogy szóltál máris javítom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails