2011. február 27., vasárnap

Szív torta


Anyukám szülinapjára készítettem.
Sima piskóta ,epres pudingos krémmel töltve.
Fondanttal borítva.

A krémhez 3 csomag epres pudingot 1 l tejben meg főztem .
Mikor ki hűlt ki kevertem 1 rámával és 20 dkg porcukorral.

9 megjegyzés:

Ditta írta...

Gyönyörű lett!Nagyon boldog születés napot anyukádnak!:-)

Angi Angéla írta...

Nagyon szép lett. Boldog szülinapot anyukádnak.

Kati írta...

Szép! :-) Isten éltesse anyukádat!
(Mit jelent a "sima epres pudingos krém"? Köszi!)

egy pici írta...

Köszönöm szépen :)!

Kati .epres pudingot főztem és azt kevertem ki margarinnal.

Mónika írta...

Gyönyörű lett! Ügyes vagy!

Chef Viki írta...

Nagyon-nagyon elegáns lett, gyönyörű munka!

Isten éltesse Anyukádat!

margit2 írta...

Itt is sok boldog születésnapot kívánok Édesanyádnak!... Igazán örülhet, hogy ilyen csodás tortával lepted meg! :-)

Kati írta...

Köszi! :-)
(Azért kérdeztem, mert olvastam párszor, hogy te is dolgozol Hulalával - vagy ehhez hasonló növényi tejszínnel. Ha nálunk a vajkrémek annyira nem "mennek" (ízlenek), szerinted a pudingot ha ilyen tejszínnel keverem ki, az tart? Elég kemény ahhoz, hogy a fondant-nal be tudjam vonni? Ilyen krémet nem szoktál készíteni? Köszi!)

egy pici írta...

Kati szerintem tart a tejszínes krém .szoktam csinálni .pudingot főzök és azt keverem ki tejszínnel.én mindig növényit használok.
De fondant alá szoktam pudingos vajkrémet csinálni.Olyant mint ami most volt a tortában .

Mónika.Viki Margitka köszönöm szépen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails