2012. június 5., kedd

Vörös babos pulyka ragu

Hasonló mint a chilis bab.csak azt darált húsból szoktam csinálni.de ez nekem jobban ízlett.
Az eredeti recept a Nők lapja konyhája májusi számában van.

60 dkg filézett pulyka comb
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg főtt császár szalonna
2 fej hagyma
1 evőkanál paradicsom püré
2 gerezd fokhagyma
1 piros kaliforniai paprika
40 dkg chilis bab konzerv
40 dkg vörös bab konzerv
só.bors


A szalonnákat nagyobb kockára vágtam és egy lábasban lepirítottam.Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát  azt is lepirítjuk.Bele tesszük a kockára vágott húst.Addig pirítjuk mig a nem lesz nyers színű..majd hozzá keverjük a paradicsom pürét.Felöntjük vízzel.Só ,bors.Fokhagyma.
Addig főzzük még A  hús megpuhul.ha sok lé van rajta .akkor azt egy kicsit elpárologtatjuk.Hozzáadjuk a lecsepegtettet babot és a kockára vágott paprikát.Össze forraljuk.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails