Az a jó benne ,hogy mindent bele kell pakolni az edénybe aztán el is lehet felejteni pár órára.
Puha kenyérrel isteni finom.
Én most egy kicsit el sóztam .nem vettem figyelembe a szalonnát.
kb 1,5 kg savanyú káposzta amit ki kell mosni mert szintén sós lehet tőle.
1 kg csontozott csülök.
vöröshagyma
fokhagyma
10 dkg szalonna
füstölt kolbász
A cserépedény aljára raktam szalonnát.Majd arra káposztát.
Utána csülköt és arra tettem a karikára vágott hagymát, fokhagymát,kolbászt.ás még egy kis szalonnát.
Majd be borítottam a káposztával.
Rá raktam az edény tetejét.és kb olyan 2,5 órára betettem a sütőbe.
Mikor a csülök már puha a káposztát lehúztam róla ,hogy legyen egy kis színe.
Én pataki tálban csináltam .amit használat előtt be kell áztatni.
De lehet csinálni más edényben is.Akkor kell alá tenni egy kis vizet.
3 megjegyzés:
Hú Andi,de meg enném,,pedig most laktam jó:-))Nagyon finom guszta!
Nagyon étvágygerjesztő!
Nagyon fincsi lehet:-)
Kérlek nézz be hozzám,van számodra egy meglepi!
http://adrykonyha.blogspot.com/2011/04/kreativ-blogger-dij.html
Megjegyzés küldése