Egy szakács könyvben találtam.Én nagyon szeretem a hagymát és a diót is.
A család már kevésbé:) Na azért a lányom elcsócsálta a a csücskét:)
Nagyon jó illata volt mikor sült.de amikor kész volt akkor még jobb.
kerek jénaiban sütöttem.igy olyan kis cipó formája lett.
20 dkg rétesliszt
20 dkg sima liszt
2 dkg élesztő
2 dl tej
1 kávés kanál só
2 kávés kanál cukor
1 evő kanál margarin
1 fej lila hagyma
pár gerezd dió
mindent a kenyér sütőbe tettem.a hagymát apróra vágtam és kevés oliva olajon egy kicsit megsütöttem .a diót daraboltam .mikor kész lett a gép akkor a jénaiban kelesztettem.megkentem vízzel és mehetett a sütöbe.Sajnos az időt nem néztem .Mikor már szép piros lett gondoltam kész és ki vettem.
.nagyon jó lett:)
2 megjegyzés:
Hagymásat már készítettem, de most a dióra felcsillant a szemem. jó ötlet, ki fogom próbálni, köszi! :))
... Még mindig tetszik! ... Ez nekem is izgatja a kíváncsiságomat... Majd egyszer csak megsütöm! :-)
Megjegyzés küldése