2012. január 18., szerda

Aszalt barackos fehérboros csirke mell


Nem nagyon főztem még szeszkós kajákat.Féltem menyire fog érződni .De nem kellett volna.
Nagyon finom ízt add az ételnek és főzés közben az alkohol is ki megy belőle.
Ez mellé is kellett valami mást is főznöm .mert meg osztja a családot a fele szereti a másik meg se kóstolja .Hát bánhatják..........

50dkg mellfilé
1 csomag aszalt sárga barack
1 kis mazsola
2 dl tejszín
rizs
2 dl fehér bor
vaj.só.boróka bogyó.2 csipet örölt gyömbér.

a húst csíkokra vágtam és a vajon fehére pároltam .A barackot és a mazsolát be áztattam egy kis vízbe.A húshoz adtam.sóztam.megszórtam 2 csipet gyömbérrel.és pár boróka bogyóval.
Fel öntöttem a borral.Le takartam és puhára főztem.mikor kész volt .fel öntöttem a tejszínnel.
Rizst csinálta hozzá.

4 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Ez teljesen a szájízem szerint készült :-)

margit2 írta...

Én is szeretem az ilyen ételeket! Nagyon finom lehetett! Én biztos ettem volna belőle! :-)
Ja, és milyen mártást csináltál mellé?

Gyöngyusz írta...

Andi, ez nagyon klassz nyami!

Nézd meg a blogomat, van ott neked valami!
Puszi

tücsi írta...

Ez tényleg nagyon klassz!!! Most megenném!!:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails