Nálunk versenyben van a brassóival.Egyformán szeretjük mindkettőt .
Azt az arányt írom le amennyiből csináltam .
70 dkg lapocka
1 nagy fej vörös hagyma
40 dkg zöldborsó
só .bors.olaj ,2 gerezd fokhagyma
kb 1 kg krumpli
A hagymát apróra vágjuk és egy kis olajon megpároljuk.
A húst csíkokra vagy kockára vágjuk.Rá tesszük a hagymára és sózuk. borsozuk fokhagymát rá préseljük és kis lángon gyakran kevergetve zsirjára sütjük.
.felöntjük egy kis vizzel.Mikor már majdnem puha hozzá tesszük a zöldborsót és együtt puhára főzzük.
A krumplit kockára vágjuk és nem teljesen puhára főzzük .
Utána olajon kisütjük.
6 megjegyzés:
Nagyon szeretném én is.
Nagyon fincsi lehet, mi is nagyon szeretjük a borsós húsokat!:)
Na ebből biztos többet ennék, mint szabadna! :-)
Zöldborsó nélkül ismerős ,de bíztos így is ki fogom próbálni. Finom lehet. Kérlek nézz át hozzám , van egy meglepetésem.
Nézz át hozzám légyszíves, van ott számodra valami:)
Elkészitette a pàrom is:-)Nagyon fini lett:-D:-D:-D
Megjegyzés küldése