Nagyon finom magában üresen .meg kenve vajjal,zsírral.Egyszóval minden hogyan.
40 dkg sima liszt
10 dkg tk liszt
20 dkg rétes liszt
1 kis doboz kefir
2 dl víz
2 kávés kanál só
1 pici cukor
3 dkg élesztő
A kenyér sütőbe pakoltam mindent.
Mikor kész volt 20 percet pihentettem .Utána kisodortam meg szórtam szeletelt kolbásszal és a közepébe 1 szálat tettem .Majd formáztam .
Hát a kolbász rúd az aljára került.és nem a közepén maradt.
Beletettem egy sütő papírral bélelt jénaiba.meg kentem vízzel,rátettem a tetejét és duplájára kelesztettem .
egy kicsit bevágtam a tetejét.megkentem vízzel rátettem .és előmelegített sütőbe tettem.
Szép pirosra sütjük.
5 megjegyzés:
Ez több, mint nyálcsurgató :-) Gyönyörű lett! Jaj, még egy 1-2 szál újhagyma mellé, és irány a mennyország!
De klassz!
Viki a hagyma eszembe se jutott:(
De igy is elfogyott:)
Mónika.köszönöm szépen !
Én is ennék egy szeletkét belőle szívesen, ha elérhetném! Nekem van itthon most finom téli vitaminsaláta... hú de jó lett volna mellé....
Ó, ez annyira guszta! Felfalnám mind :)))
Megjegyzés küldése