Ha csirke comb akkor nálunk a dobverők a nyerők.A felső combért annyira nem kapálóznak.
nem tudom miért.Ez a combika most fincsi édes volt és ragadós .Igen nem csipős.azt bojkottálják nálunk.
De azért legközelebb lehet teszek bele egy pirinyót.
először a pácot készítettem el.
2 ev méz.3 ek mustár.1 kis doboz sütitett paradicsom.örölt bors.3 ek olaj.3 db boroka bogyó össze törve.
A húst be sóztam egy picit hagytam állni.Majd megforgattam őket a pácban.Tepsibe tettem.tettem rá 3ek olajat.és alufóliát.majd előmelegített sütőbe olyan három negyed órát.
Akkor a fóliát levettem.és hagytam pirosra sülni.Amikor kész akkor szép fényes lesz a méztől.
a kifőtt rizshez kevertem kukoricát és babot.a sárga színe a kurkumától van.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése